torsdag, december 09, 2010

My year in status 2010


På Facebook finns det en rolig applikation som heter My year in status som sammanfattar ens statusrader under det gångna året. Jag hinner knappt med Facebook eller bloggandet eller någonting vid datorn alls just nu... men statussammanfattningen hann jag med :-)

Det har varit ett mycket händelserikt år för mig med både glädje och sorg... Jag är tacksam över att jag tagit mig tiden att skriva på Facebook och att jag bloggat ibland. Det har jag behövt och behöver.

Just nu är livet fullt upp innan jul och jag prioriterar barnens julfirande. Vilda är helt i extas över allt som har med julen att göra och lillebror följer efter. Deras glädje smittar av sig.

Vi får se om jag hinner med internet något mer innan jul, men gör jag inte det så hoppas jag att var och en får en så fin jul det bara går!

Varma tankar inför jul och nyår!

Kram/Elisabeth

3 kommentarer:

 1. Hejsan vännen!
  Jag förstår verkligen att du har fullt upp. Självklart så kommer barnen före. Facebook finns kvar och bloggen finns kvar. Barnen är små så kort tid. Som jag alltid sagt, så går småbarnstiden otroligt fort.
  Passar på att önska dig och din familj En God Jul och Ett Gott Nytt År!

  Kram Gunilla med familj

  SvaraRadera
 2. Du gör HELT rätt i att prioritera våra käraste små frön, jag hinner inte heller med så mycket bloggande och facebookande för lillemannen vill vara med sin mamma, eller är det tvärtom?? HI HI HI.

  Vill önska dig och de dina och även våra änglar i himmelen en riktigt fröjdefull, harmonisk och lugn jul.

  GOD JUL min vän.

  KRAM
  Carina

  SvaraRadera
 3. Hej Elisabeth!

  Det var länge sedan vi pratades vid, hoppas att allt är bra med er i vinterkylan.

  Kram/ Chatarina med familj

  SvaraRadera