måndag, mars 16, 2009

Pojkarna i EMD

Vilda har haft schlagerfeber här hemma i flera veckor. Hon klippte ut en litenliten bild på ErikMattisDanny - EMD som fanns i en dagstidning och har haft den som sin älskade idolbild och burit runt på.

"Pojkarna" i EMD är storfavoriterna. Därefter kommer Måns och sångaren i Scotts. Hon gillar musiken som Alcazar och Lili & Sussi sjunger också, men pojkarna slår högst. Det gjorde inte så mycket att de inte vann, bara hon fick se alla bidragen igen.

Hon har verkligen älskat att få se alla deltävlingar och finalen. Hon har stått och dansat och sjungit och härmat. Det har varit så roligt att se att vi plockade fram videokameran i lördags bara för att föreviga. Pappa Peter åkte och köpte CD-skivan med alla schlagerlåtarna på och den CD:n är populär. Fast helst skulle hon vilja ha en DVD-film så att hon kan se och dansa samtidigt.

Så här kan det låta hemma hos oss:

Jag tycker om dem pojkarna mamma! De är söta! De är mina kompisar. Jag vill leka med dem. Jag tycker om honom mamma! Han är fin!

Älskade lilla Vilda som inte ens är 4 år. Undrar hur mamma och pappa ska hantera detta med "pojkar" när du blir äldre...

Mamma Elisabeth

1 kommentar:

  1. Camilla11:47 fm

    Hi hihi.... hon är för söt den lilla dockan. :0) Kan det vara så att hon har något att brås på? ;0)

    SvaraRadera