torsdag, februari 11, 2010

Syskonen Bus!


Ja, bildcollaget talar väl för sig själv? Detta är foton från några dagar här nu i januari och februari.

Ville tycker om att lägga saker i toalettstolen och det går fort! Det räcker att någon person i hushållet glömt att stänga toalettdörren och vips så är han framme! Man ska vara glad att det är toalettpapper för det kan vara andra viktiga saker också...

Vilda färgade Villes hår med en bläckdyna så att han blev helt blåhårig. Ville tycker om när man pysslar med hår, så han var nöjd! Den blåa färgen tog några schamponeringar att få bort och schampo i håret är inte populärt.

Nybadad, torkad, insmord och ny pyjamas för kvällen... Ja, då gäller det att hålla i Ville för annars dyker han i badpoolen igen med kläderna på. Han älskar att bada! Blöjor har en väldigt bra uppsugningsförmåga kan jag tala om.

Vilda och hennes dagiskompis fick för sig att måla med vattenlösliga barnfärger vid Vildas skrivbord och det var väl ok? Minuterna senare så hade de målat sig själva och sina trosor, gardinerna, fönsterkarmen, skrivbordet, golvet, tapeterna, några maskeradkläder som låg på golvet och skrivbordsstolen. Givetvis försvann inte den blåa färgen från träsakerna som skrivbord, stol och parkettgolvet!

Ibland undrar jag varför tiden går så oerhört fort... men inte saknar man sysselsättningsproblem! Ett barn gick att hålla koll på hela tiden. Två barn? Ja då hittar den ene på bus när man håller på med det andra barnet. Vad kommer hända när det blir tre barn?

/Elisabeth

4 kommentarer:

 1. Anonym6:44 em

  Ser härligt ut med barnen, jag vet för jag jobbar som dagmamma med barn från 1 till 6 år i min grupp. Det går fort ibland, men det är det som är roligt.Barn är bara barn o måste testa saker o ting.

  SvaraRadera
 2. Indra7:42 em

  Kan inte låta bli att skratta. Tur dom är söta eller hur? :-)

  SvaraRadera
 3. Härligt inlägg. Fort går det när det är bus på gång!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Anonym11:36 fm

  Härligt med småbarns bus, vänta tills dom är stora och busar alla tre. DÅ önskar du att det var toarullar som slängdes i toan, håret grånar och man vill bara få lite, lite lugn o ro mellan stora barns "bus".

  Men man älskar dom lika mycket vad dom än gör. Men små barn små problem, stora barn stora problem - som min visa pappa brukade säga till mig.

  Kramar i mängder fråm Lena i VBG

  SvaraRadera