fredag, februari 12, 2010

Bebisuppdatering v.28+1 (v.29)

Ultraljud v.24+5 (v.25) 19 januari 2010
Bebis är livlig och svår att fånga på bild.


Ultraljud v.24+5 (v.25) 19 januari 2010
Bebis vinkar med hela handen :-)Jag har vågat köpa de första bebiskläderna!
Vi tror ju att det blir en tjej, men blir det inte det
så får klänningen bli en present till någon annan liten en.
Jag kunde inte motstå den!

Tema den här gången blir Mumintrollen.


Tänk att jag redan har gått 28+1 veckor! Jag hänger inte riktigt med...

Magen växer och bebis vägde 1,1 kilo vid tillväxtultraljudet 9 februari. Precis på den normala skalan. Tyvärr inga bilder från det ultraljudet, men allt såg bra ut och det är huvudsaken. Läkaren trodde också att det är en tjej, men det går inte att säga säkert. Det är lättare att se när det är en pojke :-)

Nu ska bara bebisen tredubbla sin vikt innan det är dags, avslutade läkaren mitt besök med. Blir det exakt 3,3 kilo så är det väldigt nära Vendela och Vildas födelsevikter. 3290g och 3295g. Ville vägde hela 3985g.

Livet rusar på med två små barn, foglossningar, praktiska bestyr, avrundning av alla mina Spädbarnsfondenengagemang m.m. Jag försöker att stanna upp då och då och tänka på Mirakel nr 5 i magen och att njuta också. Oro och hopp finns givetvis, men jag försöker att njuta av den här livliga bebisen och alla rörelser och sparkar i magen. Det är något speciellt med att känna sparkar. Det är som ett mirakel. Ja, alla barn är mirakel!

Kram/Elisabeth

3 kommentarer:

 1. Vilka söta kläder! Vart hittar man dem??

  SvaraRadera
 2. Hej Carina! Muminkläderna hittade jag på Lindex. Vis av erfarenhet så köper jag de kläder jag tycker om med en gång, för sedan finns de inte kvar.

  Kram/Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Underbart!! Tusen kramar!!
  /Malin

  SvaraRadera