tisdag, maj 18, 2010

Vilja 2 veckor idag


Jag sitter och beundrar lilla Vilja som är så söt i en rosa body med lilla My på. Tänk att hon redan har hunnit bli 2 veckor idag!

Hon sover och äter och plirar på oss med sina blåa ögon. Ja, vi tror att ögonen kommer att bli blåa, men säkra kan vi ju inte vara. Vilda och Villes ögon var mörktmörktblå och där fanns inga tvivel att de skulle bli bruna senare, men lilla Viljas ögon är mer blågrå.

Mina sejourer vid datorn är korta och det hinner mest bli lite text här och där. Jag ska försöka få till mer foton på bloggen på vårt mirakel. Det är så mycket att göra men så lite tid. Det känns som om jag måste föreviga och fånga varje dag. Kanske för att jag känner att tiden går så oerhört fort?

I förrgår fick vi i alla fall gjort hand- och fotavtryck i avgjutningslera för att skicka till Lifestone. Vilda och Ville har varsitt hand- och fotavtryck i kristall och det måste ju Vilja också få. Lifestone har många olika minnesprodukter i olika prisklasser och det är ovärdeliga minnen! Vi gjorde också hand- och fotavtryck på alla tre barnen i vattenbaserat bläck i olika färger. Jag lekte med tanken på att göra avtryck på mina och Peters fötter också, men insåg att Peters 47:or inte får plats på ett A4 ;-) Sedan är barnfötter faktiskt bra mycket sötare!

Jag sparar mycket minnessaker, fotograferar och sparar i minnesbanken i hjärtat. Jag är för alltid formad av Vendelas och Vegas alldeles för korta tid hos oss, min "nära anhörig" som kämpar med sin cancer, barnen som växer så fort...

Idag har jag bland annat njutit av att beundra lilla Vilja även om dagen varit full med vardagsbestyr. Jag hann att fotografera och att skriva ned dessa rader. Idag har jag fångat dagen!

9 kommentarer:

 1. Åh lilla sötnosen. Så fin hon är. KRAM Jenny

  SvaraRadera
 2. Många kramar till hela familjen. Glädjekramar för det underbara. Styrkekramar för det jobbiga ni samtidigt går igenom.
  /Andreas

  SvaraRadera
 3. päivi klint12:13 fm

  otrolig söt hön är :)

  SvaraRadera
 4. Camilla10:35 fm

  Söt Fia! :) Hon är helt underbarElisabeth!!

  SvaraRadera
 5. Hon är helt underbar. Du gjorde så rätt som Fångade dagen idag. Jag förstår att du har fullt upp annars. Känner igen mig i dig när du skriver att du vill insupa varje minut. Kände likadant med Sofia då jag också visste att det inte skulle fler barn efter henne. Så fortsätt att Fånga dagen min vän!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 6. Anonym1:08 em

  Söt som en rosenknopp! kram boel

  SvaraRadera