tisdag, december 29, 2009

Bebisuppdatering

Idag var det besök på Spec.MVC och jag fick lyssna på hjärtat och se den lilla? på ultraljud igen.

Utanför på parkeringen var det rena skridskobanan så det var med nöd och näppe jag klarade av att ta mig in. Min barnmorska ordnade så att jag skulle få hämta broddar till mina kryckor på eftermiddagen så att jag kunde förflytta mig utomhus dessa kalla dagar. Så nu är det varning på stan! Tant Elisabeth är ute med sina sylvassa broddar :-)

Allt såg bra ut förutom att jag fått ett högre tryck och detta är något som vi ska hålla koll på. Annars så känns det hyfsat bra just nu. Jag känner den lill*a hela tiden regelbundet och jag slipper oroa mig för uteblivna fosterrörelser. Jag kan känna att just nu så lever bebisen i alla fall. Självklart vet jag att allt kan vända blixtsnabbt, men det är en känsla av någorlunda kontroll på läget när jag känner bebisens rörelser. Fast självklart finns det oro över mitt tryck för skulle det bli havandeskapsförgiftning är det alldeles för tidigt för att rädda den lill*... En dag i taget som vanligt...

Jag, Peter, barnmorskan och Vilda tror att det är en liten tjej där inne. Vi får se!

Kram/tant Elisabeth i v. 21+5

2 kommentarer:

  1. Sofia6:15 em

    Hej Elisabeth, följer din blogg igen. Läste mycket om eran resa innan Ville föddes. Önskar er all lycka med alla små vildar! Varm hälsning från en sjubarnsmamma (fem barn här hos mig i livet och två små pojkar i himlen)

    SvaraRadera
  2. Så härligt att det går och känns så bra! Åh en liten rosa till då kanske?;) 9 veckors skillnad på våra små, spännande!

    kramar!

    SvaraRadera