onsdag, mars 10, 2010

Tack Spädbarnsfonden Västra Götaland!

Delar av nygamla styrelsen vid Spädbarnsfonden
Västra Götalands årsmöte 21 februari 2010.


Nu ikväll fick jag äntligen till ett tackbrev till alla medlemmar i Spädbarnsfonden Västra Götaland. Det kändes bra att få till brevet som ett avslut på över 5 års engagemang inom föreningen. Ett engagemang som har tagit en stor del av mitt liv och som fått mig att växa som människa. Sorgligt men skönt på samma gång...


"Tack för mig!

För ett tag sedan så skrev jag mitt sista nyhetsmejl med aktiviteter för mars 2010. Det känns både vemodigt och skönt på samma gång.

Hösten 2004 höll jag min första "Svårt att få barn igen-träff" för Spädbarnsfondens medlemmar och på våren 2005 blev jag distriktssamordnare för Västra Götaland. Sedan kom Henrik Ahlstrand med fru Susanna och Helén Hultgren och delade uppgiften som distriktssamordnare med mig och det är jag mycket tacksam för.

På min väg har jag träffat många människor som, liksom jag själv, drabbats av det ofattbara att mista sitt/sina barn men också många anhöriga och människor som arbetar med att bemöta sorg. Ibland har våra vägar endast korsats med varandra och ibland har vi kommit att betyda mycket för varandra.

Distriktet Västra Götaland har vuxit enormt stort både till antal medlemmar och antal aktiviteter under min tid. Sedan november 2007 har vi en egen lokal styrelse där jag blev ordförande från start och sedan februari 2008 har vi en egen lokal att träffas i. Det går inte att nämna alla människor som hjälpt till på vägen i både smått som stort, men utan er hade det aldrig gått! Alltifrån till att baka till minnesstunder, skänka saker till lokalen till att hålla i träffar eller delta i styrelsearbete.

Nu kommer jag att försöka fokusera mer på familjen för om allt går som det ska så får vi tillökning i början av maj i år. 14 mars kommer jag även att avgå som webbansvarig för Spädbarnsfonden på riks årsmöte. Något litet hörn i Spädbarnsfonden är jag nog med på, men utan ansvar och tidskrav.

Jag önskar den nygamla styrelsen och alla engagerade själar lycka till med sitt viktiga arbete och framför allt tack för att jag kan avgå i lugn och ro. Jag behöver inte oroa mig utan är helt övertygad om att ni är kapabla till att fortsätta den viktiga verksamhet vi bedriver. "Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon."

Stort tack för de fina blommorna och presenterna med hjärttema som jag fick på årsmötet 21 februari! Det passade så bra med hjärttema för jag brukar alltid säga att alla mina barn finns i mitt hjärta och Spädbarnsfonden och alla människor jag mött genom föreningen under åren kommer också alltid att finnas bevarade i mitt hjärta!

Många varma hälsningar

/Elisabeth Thieme"

2 kommentarer:

 1. Fint! Tänk så otroligt många människor du har träffat, stöttat, funnits för, som kommer att bära dig i sina hjärtan.
  Lycka till med lilla bebben och resten av familjen!

  Katharina

  SvaraRadera
 2. Anonym10:09 em

  Du har gjort ett fantastiskt jobb! Blev lite tårögd, fast jag inte har så mycket med föreningen längre så har du och spädbarnsfonden funnits inom räckhåll de här åren. Men jag vet vet ju var du finns ;-). Förstår att du behöver fokusera på din växande familj :-).
  Stor varm kram Malin med *Felix* Elliot och Elvin

  SvaraRadera