onsdag, mars 31, 2010

Vin Diesel är inte fy skam


Att man drömmer mer när man är gravid har man ju hört talas om... Med mina sömnrubbningar och nattvakna, sjuka barn är jag glad om jag hinner drömma något alls känns det som. Och skulle jag råka drömma är det sällan jag kommer ihåg drömmen. Eller så lovar jag mig själv att komma ihåg drömmen när jag vaknar och fem minuter senare så har drömmen försvunnit.

Men den här drömmen glömmer jag inte vill jag lova :-) I morse drömde jag om Vin Diesel. Han satt uppflugen på en hylla med kläder och lånade ut bruna joggingbyxor storlek XL till mig. Jag hade tagit mod till mig för att fråga och han var mycket tillmötesgående. Mycket snygg och tillmötesgående.

I andra delen av drömmen så befinner jag mig i en sjukhusliknande kulvert och joggar med de lånade byxorna. Jag kommer ihåg att jag tänkte att jag måste mjukstarta så att jag inte utmanar kroppen för mycket efter alla foglossningar, men jag njöt av att inte vara rörelsehindrad längre.

Det är inte fy skam att drömma om Vin Diesel och andra delen av drömmen får jag väl ta som en framtida målbild. Att jag kommer att bli mer rörlig igen så småningom.

/Elisabeth, flodhästsgravid i v.35

5 kommentarer:

 1. Ulrika4:12 em

  Haha, ja sämre drömmar kan man ju ha =) Tycker absolut du ska se detta som ett löfte på att du kommer bli rörlig igen, och en sporre inför det! Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Camilla4:14 em

  haha, jag vill oxå drömma om Vin Diesel ju! ;) Låter som du haft en riktigt trevlig dröm, det är du väl värd. :)

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Anonym4:25 em

  Good dreams are made to come true, someone said!
  Kram!

  Marie

  SvaraRadera
 4. HA HA HA, jaa du jag drömmer med, fast MÄNGDER av olika konstigheter inget sammanhang alls, men jag var likadan under graviditeten med Louise så det är ju bara att härda ut resten av tiden. Men GRATTIS till att inte ha så långt kvar, HÄRLIGT.

  Kram
  Carina

  SvaraRadera
 5. Anonym10:11 em

  Härlig dröm ;) Så roligt att få "se" dig igen än om vi inte känner varandra mer än då vi skrev på allt för föräldrar. Under sorgliga omständigheter då vi förlorade våra små...
  Vad kul att läsa att du väntar en liten igen.

  Varmaste kramar

  Lotta som förlorade en liten Nils september 20002

  SvaraRadera