torsdag, februari 12, 2009

Fotoutmaning!

Gå in bland dina foton i din dator och ta mapp nummer 6 och välj bild nummer 6. Lägg ut denna bild på bloggen och skriv lite om den. Utmana därefter 6 stycken nya och länka till deras sidor!

Så löd alltså utmaningen från Lindalolindalej och här kommer min bild!

En vardagsbild som kanske inte skulle ha hamnat i en blogg i vanliga fall ;-) Jag och Vilda ligger och vilar i soffan i januari 2008. Ville är på insidan av sin mammas mage.

Tänk att jag har förträngt... men vi hade faktiskt Spädbarnsfonden Västers blivande soffor och soffbord hemma i vår lägenhet, samtidigt med våra egna möbler, då inflyttningen till Spädbarnsfonden Västers lokal blev försenad en månad. Vi var fullkomligt övermöblerade och klev över möbler för att komma fram. *huh*

Åh, lilla älskade Vilda med snuttefilt och napp. Nappen gav hon till tomten på Liseberg i december 2008 och då försvann användandet av snuttefilt på köpet. Nu finns lillebror Ville hos oss och han har övertagit bruket av napp och snuttefilt.

Så mycket det hinner hända på ett år! Nu är jag nyfiken på era foton!

Jag i min tur utmanar:

Anettes nya liv
Gabriellas dagar
MammaMelissa
Om konsten att leva i ett vakum
Thieme aktuellt
Ännu en blogg, fast min

Vill du också vara med på utmaningen så hojta, så lägger jag till din länk också.

Kram/Elisabeth

3 kommentarer:

 1. Åh! Vilken rolig bild!

  Tyvärr kan jag inte vara med... jag har inga bilder alls på den här stationära eftersom den kraschade två dagar innan mannen åkte för att jobba...och han tog med den bärbara datorn och den externa hårddisken, som såklart innehåller alla våra bilder och filmer.... suck...

  Helt strandad, men tack för att du tänkte på mig!:.)

  SvaraRadera
 2. Hej där!
  Tack för utmaningen, och vad roligt att du tänkte på mig/oss. Jag skall anta utmaningen inom mkt mkt kort!

  Kram/Andreas

  SvaraRadera
 3. Hej
  Jag är med på utmaningen!!
  / Marie

  SvaraRadera