söndag, februari 08, 2009

Ville 6 månader idag!


Vart tog tiden vägen? 080808 känns som om det vore igår samtidigt som det är en evighet sedan.

Vår lillestore kille är en cool kille som nästan alltid är nöjd, bara han får mat. Han älskar att sitta i sin bilbarnstol och gunga, prova sin röst och kolla på Vilda eller på barnprogram. I bilbarnstolen sitter han som en kung :-) Vår lille lejonkung.

Han skrattar så gott åt Vildas tokigheter och de två älskar verkligen varandra. Efter 16 års barnlängtan finns äntligen Vilda och Ville hos oss och jag njuter verkligen. Tänk att det blev en pojke efter tre tjejer. Tänk att det blev VILLE!

Vendela och Vega finns givetvis alltid med oss i tankarna. Just nu är Vilda inne i en period där hon pratar om änglar och himlen. Det som är intressant för henne är färgen på vingarna, att man kan flyga och allting man kan hitta på där uppe. Så enkelt och naturligt det är för barn. I min fantasi får jag väl också tro att Vendela och Vega finns någonstans däruppe och har det bra.

6 månader... Det får nog bli lite fotograferande och hand- och fotavtryck idag kanske... Nu kallar kungen. Matdags.


Kram/Elisabeth

2 kommentarer:

 1. Zoieli, hoppas ni håller er fortsatt friska! Fin sida! Vad använder du för mall till din blogg? Skulle vilja "bredda" min åt sidorna (som din) men vet inte hur...teknik-geni!

  har tittat in på sidan om Vendela och Vega många gånger efter att Astrid och Ruth föddes. Så sorgligt vackert! Vilda och Ville ger mig hopp...

  Kram Johbur

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack för dina rader!

  Vilket fint inlägg, så kärleksfullt och hoppfullt! Ta hand om er!

  Kram Linda

  SvaraRadera